AL3 FREEDOM BÄSTA KÖP! - SupplySport

AL3 FREEDOM BÄSTA KÖP!

AL3 FREEDOM BÄSTA KÖP!

16 februari, 2017
/
Comments Closed

AL3 Freedom fortsätter att charma sportutrustningsmarknaden

IFO_SV_153709_02_MJ_TEST_small

Nyligen testade tidningen iForm 8 hörlurar. AL3 Freedom fick lite kritik men valdes ändå ut till BÄSTA KÖP bland märken som Philips, Scullcandy, Jabra, Sony, Motorola, Jaybirds och Plantronics.

”Miiego har gjort en specialversion av det här trådlösa headsetet i en härlig rosa färg. Nackbygeln är förhållandevis kort, den passar perfekt om du har ett lite smalt huvud. Dessa lurar har womans fit. Hörlurarna sitter kvar där de ska under hela träningen och väger nästan ingenting. Efter en liten stund börjar de dock skava lite p. örats ovansida, där de tar relativt mycket plats.

Riktigt bra ljud och man kan fortfarande uppfatta världen utanför s. att man kan hänga med i trafiken. Kontrollerna sitter vid örat och när man väl vant sig vid knapparna fungerar det bra. Ett vattenavvisande etui medföljer så att man enkelt kan ha med sig headsetet. Över lag ett mycket bra headset till det här priset.”

Så här utfördes testet:
För att hitta de bästa hörlurarna för träningen har vi svettats på löp- och cykelstigar och lyft skrot på gymmet. Dessutom har hörlurarna använts till vardags. Vi har bedömt dem utifrån kriterier som passform och komfort, ljud, hantering, särskilda detaljer samt användarupplevelsen under träningen.

Comments are closed.

  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

SupplySport