om miiego - SupplySport

om miiego

MIIEGO® är ett prisbelönt innovativ danskt varumärke av sporthörlurar som grundades 2010 – 100 % tillägnad sport och används av professionella atleter .

Vi kombinerar det bästa av överlägsen design och modern trådlös teknik för att tillhandahålla högkvalitativa produkter i innovativ design med en bekväm / säker passform och bra ljudkvalitet.

Detta gör det möjligt att uppnå total frihet och ett kompromisslöst fokus på dina resultat och kommande utmaningar. MIIEGO är ett registrerat varumärke .

MIIEGO . No Wires. No Worries.

VÅRT VARUMÄRKE

MIIEGO® är sport. Sport handlar om prestation. Prestation handlar om utförande.

Vårt koncept är tydligt: Vi vill att Du presterar som bäst.

… och förbli fokuserad i ditt utförande. Ge allt du har. Inte behöva oroa dig för irriterande sladdar eller en obekväm passform.

Vi har alla olika huvuden och öron – storlekar och former – och det är en utmärkande del av vår identitet. Dina öron är sårbara. Så varför inte ge dem den bästa komfort, passform och prestanda när du är aktiv?

Med MIIEGO® trådlösa hörlurar speciellt utformade för sport hittar du precis rätt passform för Dig och Dina öron. De ger dig den totala friheten att prestera.

VI STRÄVAR HÅRDARE

MIIEGO® är ett innovativt danskt sportvarumärke som grundades 2010, tillägnat sport och som används av aktiva och idrottare över hela världen .

Precis som du, vi strävar hårt … att kombinera det bästa av överlägsen design och modern trådlös teknik för att erbjuda innovativa produkter i utmärkt kvalitet.

Alla MIIEGO® produkter är svettsäkra och utvecklas med ett hängivet fokus på komfort, säker passform och situationsmedvetenhet under träning och tävling.

Detta gör det möjligt att uppnå total frihet och ett kompromisslöst fokus på dina resultat och kommande utmaningar.

MIIEGO ® är ett 100 % dedikerat sportvarumärke som uteslutande distribueras inom sportkanaler.

Miiego sporthörlurar säljs i Sverige via SignSupply Sport.

Comments are closed.

  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

SupplySport